Spökvandring Stockholm
   Hem      Presentkort

Presenkort spökvandring

En perfekt present är ett presentkort till en spökvandring! En vandring är en aktivitet som passar de allra flesta, oavsett ålder.
Ett presentkort kostar 150 kr och gäller 1 år, vi har också presentkort  för stadsvandringar och mordvandringar Ett presentkort gäller för alla våra vandringar så den som får kortet kan själv välja vilken typ av vandring som den vill gå på. Presentkortet skickas samma dag som vi mottagit betalning.
Skicka ett email till: info@gajderna.se och skriv hur många personer som presentkortet ska gälla för och adressen som presentkortet ska skickas till. Inbetalning görs till bankgiro.
Våra spökvandringar arrangeras året om, oavsett väder och vind. När ni köper presentkort hos oss så köper ni direkt av arrangören vilket medför många fördelar. Dels så blir det billigare än att köpa samma spökvandring fast om ni köper det av av ett upplevelseföretag, de kan ta det dubbla priset och ibland ännu mer. Sedan är det enklare att boka eller avboka själv eftersom ni gör det direkt hos arrangörer och risken för missförstånd minskar.
 
Spökvandring Presentkort
Ni kanske redan har följt med oss på en spökvandring och vill hitta på något annat istället.
Då är ett tips att följa med oss på någon av våra spännande stadsvandringar i Gamla stan Stockholm
Följ med oss på en timmes vandring i de smala och mysiga gränderna.